Turner Contact Nederland vinden het belangrijk dat onze leden goede zorg en begeleiding krijgen, zowel op medisch vlak als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en educatie.
Hiervoor hebben we verschillende brochures samengesteld die te downloaden zijn van onze site.

Onderwijs:

Om een goede begeleiding gedurende het basisonderwijs te bewerkstelligen, heeft Turner Contact Nederland de onderwijsfolder voor het basisonderwijs opgesteld. Deze is geschikt om te overhandigen aan de docenten en bevat waardevolle informatie met betrekking tot potentiële struikelblokken, zowel op leergebied als op sociaal-emotioneel vlak. Daarnaast bevat deze een aanbevolen literatuurlijst.
De lerarenfolder voor Syndroom van Turner is ook hier te downloaden.

Medisch:

Turner Contact Nederland heeft in samenwerking met het NHG een huisartsenbrochure opgesteld. Wij zijn blij met deze ontwikkeling waardoor onze leden uiteindelijk niet alleen een betere zorg krijgen, maar deze ook wat sneller kan worden ingezet. De folder is ook uitermate geschikt voor (para-) medische begeleiders, psychologen etc. op bijvoorbeeld school of elders. Daarnaast is het een uitstekende informatie bron voor degenen die wat meer ingewerkt zijn in de (para-)medische terminologie.

Huisartsenbrief huisartsenbrochure Syndroom van Turner
Patiëntenbrief huisartsenbrochure Syndroom van Turner
Huisartsenfolder Syndroom van Turner

Tevens is er voor de huisartsen een richtlijn opgesteld door de NVK (Nederlandse Vereniging Kindergeneeskunde). De richtlijn voor Syndroom van Turner is te vinden via deze link.

NEEM CONTACT OP

Waar kunnen we jou bij helpen? Laat het ons direct weten! Je krijgt altijd antwoord van iemand met ervaring met leven met Turner.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?