Patiëntenvereniging Turner Contact Nederland (TCN) hanteert een disclaimer. Iedereen die gebruik maakt – voor welke doeleinden dan ook – van de website van TCN gaat akkoord met onderstaande voorwaarden, die op elk gewenst moment kunnen worden aangepast.

Patiëntenorganisatie TCN heeft de informatie op haar website met de grootste zorg samengesteld, maar is desondanks niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en actualiteit ervan. Alle informatie beschrijft algemene trends en situaties, waaruit niet zonder meer conclusies voor een individueel geval kunnen worden getrokken. Voor een juiste beoordeling van je eigen situatie, dien je dus altijd te overleggen met je huisarts of een andere professionele hulpverlener.

Voor informatie op deze website die is aangeleverd door derden draagt TCN geen enkele verantwoordelijkheid, ook niet als er een hyperlink naar een dergelijke website op de website van de patiëntenorganisatie is opgenomen.  

Op alle tekst- en beeldmateriaal op onze website, en van onze nieuwsbrieven rust copyright dat toebehoort aan TCN, dan wel aan haar vormgever(s), tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Bij teksten en beelden die benadert kunnen worden via een hyperlink op onze website of in onze nieuwsbrief de Xpressie rusten de rechten bij derden.

Niets uit deze website mag worden gekopieerd, of anderszins gereproduceerd en/of gedistribueerd. Deze beperking geldt voor alle wijzen van schriftelijke of digitale vastlegging, anders dan bedoeld voor huiselijk gebruik. Voor elke uitzondering hierop dient u te beschikken over uitdrukkelijke en voorafgaande schriftelijke toestemming van de redactie van TCN. De patiëntenorganisatie behoudt zich in deze alle rechten voor. De disclaimer is nadrukkelijk niet van toepassing op beeldmateriaal van derden. Beeldmateriaal van derden wordt alleen gebruikt ten gunste van die derden. Indien u van mening bent dat er op de website afbeeldingen zijn gebruikt waarvan u de rechten heeft, kunt u dit per omgaande melden aan info@turnercontact.nl

NEEM CONTACT OP

Waar kunnen we jou bij helpen? Laat het ons direct weten! Je krijgt altijd antwoord van iemand met ervaring met leven met Turner.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?