Het Syndroom van Turner heeft een sterk gevarieerd ziektebeeld, mede dankzij de mozaïek vorm. Daarnaast zijn er ook veel verschillende momenten waarop de diagnose voor het Turner Syndroom kan worden gesteld. Bij sommige ouders wordt het al voor de geboorte vastgesteld maar bij andere wordt de diagnose pas gesteld bij het bereiken van de pubertijd.
Met een bijna oneindige hoeveelheid combinaties zijn er vele interessante en soms ook aangrijpende verhalen te vertellen. Wij hebben daarom aan onze Turner vrouwen en hun familie gevraagd of ze hun verhaal wilden delen met de wereld. Want niet uitmakend hoe alleen je je soms kan voelen. Je staat er nooit alleen voor, er zijn anderen die dezelfde ervaringen al hebben meegemaakt.

Voor het gemak hebben we de verhalen onderverdeeld naar een aantal verschillende levensfasen:

Prenatale:

Geboorte:

Schoolkind:

Pubertijd:

 

Mocht je dit lezen en jezelf er niet in herkennen, maar wil je wel graag je verhaal delen met de wereld of wil je gewoon graag andere ouders/Turner meiden te helpen? Dan horen wij dat ook graag van je en kan jij je Turner verhaal sturen naar ons via het mail icoontje links onder aan de pagina.

NEEM CONTACT OP

Waar kunnen we jou bij helpen? Laat het ons direct weten! Je krijgt altijd antwoord van iemand met ervaring met leven met Turner.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?